2019. július 16., kedd - Valter
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeÉteladományt kaptak a rászorulók Rákóczibányán

Ételadományt kaptak a rászorulók Rákóczibányán


Mintegy száz kilogramm tartós élelmiszert osztott szét a leginkább rászoruló Rákóczibányaiak között a most alakuló helyi civil szervezet két oszlopos tagja. Február 6-ai akciójukkal 11 családon segítettek, de azt mondják a későbbiekben még széleskörűbb akciót szerveznek majd, hogy mindenhová eljusson a szükséges támogatás.

rakoczibanya1

Nagy volt az öröm ma Rákóczibányán, hiszen a hamarosan megalakuló civil szervezet tagjai összehívták a település leginkább rászoruló lakóit, és egyfajta gyorssegítségként összesen száz kilogramm tartós élelmiszert adtak át a hátrányos helyzetű családok részére.

rakoczibanya2

Ahogy azt az adományozóktól megtudtuk a későbbiekben is szerveznek majd hasonló akciókat, hiszen mint mondják segíteni szeretnének a rossz anyagi körülmények között élőkön, valamint az időseken, legyen szó ételről, ruháról, bútorról vagy éppen tűzifáról próbálnak támogatást szerezni, majd azt eljuttatni a rászorulók számára.

rakoczibanya3

A szervezet a későbbiekben szeretné még támogatni a jó tanuló, jó sportoló helyi fiatalokat is, valamint tartalmas programokat, családi rendezvényeket szervezni az itt élőknek, sőt mint mondják tanoda indítása is elképzelhető a közeljövőben. Hozzátették azt is: mostani akciójuk nagy sikert aratott a lakók körében, kezdeményezésükhöz pedig már most rengetegen csatlakoztak, támogatásáról biztosította őket a település volt polgármestere is.

 

NÓGRÁD24

 

2015-02-06

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite