2019. május 26., - Fülöp
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeÉvértékelés Nógrád megyében

Évértékelés Nógrád megyében


A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság 2016. február 8-án tartotta meg évértékelő értekezletét - közölte Nógrád24.hu-val a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

evertekelesnogradban

Fotó: police.hu


Az értekezletet Ferencsik Raymond rendőr ezredes rendészeti rendőrfőkapitány-helyettes nyitotta meg, köszöntötte a meghívottakat és ismertette a napirendi pontokat. Ezt követően Dr. Halmosi Zsolt rendőr vezérőrnagy rendőrségi főtanácsos, rendészeti országos rendőrfőkapitány-helyettes és Dr. Nagy László rendőr dandártábornok rendőrségi főtanácsos, megyei főkapitány értékelte a 2015. évi rendőri tevékenységet, majd meghatározta a 2016. évi feladatokat.


Dr. Nagy László rendőr dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány a tavalyi év eredményeit ismertette és azokat jónak értékelte. Beszámolt továbbá az önkormányzatok, lakosság körében végzett elégedettségi vizsgálat eredményéről. A kiértékelés alapján az elmúlt évben a rendőrség munkájába vetett bizalom és elégedettség - öt év viszonylatában - a legmagasabb értéket mutatta. Javult a lakosság biztonságérzete. A 2015. év egyik fő célkitűzése volt a rendőri közterületi jelenlét szinten tartása, emelése, melyet sikerült megvalósítani.

evertekelesnogradban1

Fotó: police.hu


A Nógrád megyei rendőrök is részt vettek a migrációs helyzet kezelésében, mely feladatok ellátása mellett sem keletkezett megyénkben közbiztonsági deficit. A rendőr-főkapitányság vezetője az idei év legfontosabb feladatai között meghatározta a közterületi jelenlét további fokozását, a lakosságot leginkább irritáló bűncselekmények - korrupció, lopás, betöréses lopás, személy elleni erőszakos bűncselekmények és a közterületen elkövetett bűncselekmények - elleni hatékony fellépést és a közúti közlekedési balesetek számának visszaszorítását.


Dr. Halmosi Zsolt rendőr vezérőrnagy, rendészeti országos főkapitány-helyettes elismerését fejezte ki a tavalyi évben elért eredményekhez és megköszönte a Nógrád megyei rendőrök munkáját. Külön kiemelte a rendőr-főkapitányság és a megyei polgárőrség kiváló együttműködését és köszönetét fejezte ki a polgárőröknek az elmúlt évben végzett munkájukért.

 

Forrás: POLICE/NÓGRÁD24

2016-02-09

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite