2019. június 18., kedd - Levente
Keresés a tartalomban
ItthonEzért történt? Részletek a valkói hármas gyilkosságról

Ezért történt? Részletek a valkói hármas gyilkosságról


Ahogy azt már korábban megírtuk a Pest megyei településen egy férfi több késszúrással megölte édesanyját, nagymamáját és a barátnőjét, majd öngyilkos lett.

Valkó


Újabb részletek derültek ki a valkói hármas gyilkosságról. A Pest megyei településen egy férfi kedden délelőtt több késszúrással megölte édesanyját, nagymamáját és a barátnőjét, majd öngyilkos lett.


Az MTI Hírcentrum helyszínen lévő tudósítója úgy értesült: a család viszonylag szerény körülmények között élt és a vitát az robbanthatta ki, hogy a 27 éves férfi barátnője ki akart menni Írországba dolgozni, de kedvese ezt nem akarta. Információink szerint a támadó férfi családja támogatta a lányt külföldi munkavállalásában.


Az MTI Hírcentrum tudósítója úgy értesült, hogy a férfi összeszurkálta a nagymamáját, a barátnőjét és az édesanyját. A késszúrások után a 27 éves támadó anyukája még ki tudott menekülni az udvarra, ahova követte őt a férfi, aki brutálisan össze is rugdosta.

 

Valkó001


A gyilkosságok után a támadó öngyilkos lett. Információink szerint elvágta a saját torkát. A Hír Port24 kereste a rendőrséget is, ahol legkorábban késő délutánra ígértek tájékoztatást. Közölték: jelenleg is folyik a helyszíni szemle a Pest megyei Valkón, a tanúkutatás, illetve a tanúk kihallgatása folyamatban van - mondták.


Forrás: MTI - Hírcentrum/HÍR PORT24
Fotó: MTI Szigetváry Zsolt


A témához kapcsolódó cikkeink:


Családirtás Valkón: négy halott>>>

 

 

 

2011-07-19

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite