2019. július 21., - Dániel
Keresés a tartalomban
BulvárFásy: Keresztes miatt esett ki Zámbó Krisztián

Fásy: Keresztes miatt esett ki Zámbó Krisztián


A ZeneEx¬pressz atyja a Blikknek elmondta, hogy szerinte Zámbó Krisztián csakis Keresztes Ildikó hibája miatt esett ki az X-Faktorból, ugyanis ha jobb dalokat kap, akár ő lehetett volna Vastag Csaba és Kocsis Tibor utódja.

zambokrisztian1


- Nekem nagyon tetszett Krisztián, szerintem jól versenyzett. Nem akarom bántani a mentorát, de rosszul választott neki dalokat. A párbajban és a válogatáson is bebizonyította, hogy ha azt a számot énekli, amit szeret - azaz az édesapja dalait -, akkor magas színvonalon teljesít. Azonban ha olyan világsztárok slágereit kapja, ami még a mentoroktól is komoly felkészülést igényelne, akkor nem lehet többet elvárni a sráctól - nyilatkozta a Blikknek Fásy Ádám. Hozzátette: a műsor készítői egyszerűen nem találták meg Krisztián stílusát, ennek köszönhető, hogy alul teljesített.

- Több mint negyven rendezvényen léptünk fel közösen, sőt én is számos alkalommal láttam vendégül Krisztiánt a műsoromban. Minden egyes alkalommal hatalmas bulit csinált, kiváló hangulatot teremtett, a közönség imádta őt! Nagyon jó énekesnek tartom, csak meg kell találni a stílusát és azt a dalt, amit a legjobban el tud énekelni, és akkor nincs az az X-Faktor-győztes Magyarországon, aki leénekelné őt - mondta.

Fásy Ádám és Jimmy fiának kapcsolata hosszú évekkel ezelőttre nyúlik vissza, amely olyan erős, hogy Krisztián többnyire csak apának szólítja. Ami nem véletlen, hiszen Fásy évtizedeken át nagyon jó barátja volt a Királynak, akivel még a halála előtt néhány órával is találkozott. A Blikk megkereste Keresztes Ildikót is, aki nem kívánt nyilatkozni a témában, Krisztiánt pedig nem sikerült utolérni.

 

Forrás: Blikk/HÍR PORT24

fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

 

2012-11-29

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite