2019. március 24., - Emőke
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeFejlesztés a Salgótarjáni Városi Tanuszodában

Fejlesztés a Városi Tanuszodában

SalgĂłtarján1A szaunázás finn rokonainktól indult hódító útjára, s mára az egész világon közkedvelt időtöltéssé vált. Méregtelenítő, immunrendszer-erősítő hatása elismert. Salgótarjánban többek között a Városi Tanuszodában működik nyilvános szauna, melyet a közelmúltban az önkormányzat teljes körűen felújított.

A Pécskő úti tanuszodában évről-évre igyekeznek javítani a sportolókat fogadó körülményeken. Legutóbb, az idei őszi-téli szezonra készülve, egy millió forintot költött az önkormányzat az igencsak elhasználódott szauna teljes felújítására.
A munka során felújították a fa szerkezetet, új tartószerkezetet építettek, új hőszigetelés készült, az oldalfalakra és a mennyezetre minőségi északi luc szaunalambériát szereltek. Megújultak a padok ülőfelületei is, azok homlokfelületeit lezárták, s osztott lábrácsot készítettek. Az elektromos és légtechnikai felújítás keretében pedig új szaunakályha vezérlés, 4 db szauna lámpa és vezérelt szauna légelvezetés került kiépítésre, melyek mind hozzájárulnak a jobb komfortérzethez.
A ráfordítás eredményeképp kulturált környezet várja tehát a felfrissülni vágyókat a Városi Tanuszodában, a szaunakultúra szerelmesei a szolgáltatást a megszokott jegyárakkal vehetik igénybe. Szeptember 13-tól a szauna napokon újra beindul a frissítő masszázsszolgáltatatás is, valamint a szolárium üzemeltetője felújított csövekkel várja a nyáron barnaságát megőrizni vágyó vendégeit. Jó időben, a hétvégi nyitva tartási idő alatt, a napozóterasz szintén a vendégek rendelkezésére áll.
További információ: www.lskht.hu

Forrás: salgotarjan.hu/HÍR PORT24

2010-09-13

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite