2019. július 23., kedd - Lenke
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeFekete hétfő Nógrád megye útjain

Fekete hétfő Nógrád megye útjain


A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányságra az elmúlt 24 órában egy halálos kimenetelű, két személyi sérüléssel járó és két anyagi káros balesetről érkezett bejelentés - közölte Nógrád24.hu-val a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

halalosbalesetsalgotarjanban4

Fotó: police.hu


Mint arról korábban hírt adtunk halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2017. augusztus 21-én 8 óra 45 perc körül a 21-es számú főúton, Salgótarján belterületén. Az elsődleges adatok szerint egy személygépkocsi és egy autóbusz ütközött össze, melynek következtében a személygépjármű vezetője olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.


Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt a délutáni órákban a 21-es számú főúton, Pásztó külterületén, ahol két személygépkocsi ütközött össze. A baleset következtében az egyik személygépjármű vezetője és utasa sérült meg.


A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja a baleset körülményeit. A rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában még további egy személyi sérüléssel járó és két anyagi káros baleset történt.


Felhívjuk a figyelmet, hogy a fáradtság teljesítménykorlátozó, a biztonságos közlekedéssel össze nem egyeztethető hatása a gépjárművezetés terén is egyértelműen kimutatható. A fáradt állapotban történő vezetés jelentősen növeli a balesetek veszélyét. E kockázat minimalizálása érdekében fontos néhány tanács betartása.

 

Forrás: POLICE

2017-08-22

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite