2019. május 21., kedd - Konstantin
Keresés a tartalomban
Választás 2010Szíjjártó: felelniük kell azoknak, akik közpénzt loptak

Szíjjártó: felelniük kell azoknak, akik közpénzt loptak


Szíjártó Péter01Ha a Fidesz kormányra kerül, akkor felelniük kell azoknak, akik közpénzt loptak - mondta Szijjártó Péter a Fidesz elnöki stábjának vezetője. Szijjártó Péter kijelentette: a választások után egyetlen adófizetőktől ellopott forint sem maradhat felderítetlenül sem Budapesten, sem vidéken, függetlenül attól, hogy Nokia-dobozban, adalékanyagban, vagy kommunikációs szerződések formájában lopták el azt.


Az emberek elvárása, hogy mindenki feleljen, aki részt vett közpénzek ellopásában, akár távozik a politikából, akár miniszterelnök volt egy esztendőig, akár főpolgármester volt húsz évig - fogalmazott a politikus.
Hangsúlyozta: "az elmúlt esztendőkben a BKV az MSZP-SZDSZ kifizetőhelyként működött, ahonnan talicskaszámra tolták ki a közpénzt politikai utasításra".
A Fidesz politikusa hozzátette: a pénzt különböző halmazállapotban lopták ki a BKV-ból, hol szilárd formában Nokia-dobozban, hol folyékonyan adalékanyag formájában, hol pedig légneművé vált a kommunikációs szerződések aláírása után.


Szijjártó Péter szerint ahogy közeledik a választás, azaz az igazság pillanata, úgy derülnek ki egyre durvább korrupciós ügyek, amelyek megmutatják, hogy a szocialista, szabad demokrata hatalomgyakorlásban a döntések a magánérdekek mentén születtek meg.
Egyre világosabbá válik, hogy a megszorításokkal sújtott családok pénzének egyre gátlástalanabb lenyúlása folyt az elmúlt években - húzta alá azzal, hogy ez "demokráciában nem megy", a Fidesz demokratikus párt, a törvényesség és a rend pártja, ezért ha kormányra kerül, felelniük kell azoknak, akik közpénzt loptak el.

2010-03-14

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite