2019. július 23., kedd - Lenke
Keresés a tartalomban
ItthonFeltehetően megtalálták az eltűnt szolnoki házaspár holttestét

Feltehetően megtalálták az eltűnt szolnoki házaspár holttestét


Feltehetően a több mint két hete eltűnt szolnoki házaspár holttestére bukkantak a nyomozók kedden - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel.

Rendőr autó002

 

Szabó Zita elmondta: a bűnügyben nyomozó rendőrök az elmúlt napokban végzett kihallgatások eredményeként kedden találtak rá egy férfi és egy nő holttestére. Az elhunytak személyazonosságának és haláluk okának megállapítása szakértők bevonásával jelenleg is tart, így egyelőre csak valószínűsíthető, hogy a több mint két hete eltűnt szolnoki házaspárról van szó.


Arra a kérdésre, hogy honnan kerültek elő a holttestek, a sajtószóvivő a nyomozás érdekeire hivatkozva nem kívánt válaszolni, mint ahogy az eddig ismertté vált adatokon kívül az ügy egyéb részleteiről sem beszélt. A 60 éves Baunok István és 61 éves felesége november 17-én tűnt el a szolnoki Kertész úton álló házukból, két személyautójukkal együtt, azóta nem adtak életjelet magukról. A rendőrség eddigi adatai szerint feltehetően a 36 éves nagytarcsai Herczku Szabolcs és az ugyancsak 36 éves újszászi Mészáros Tibor János rabolta el a házaspárt.


Az MTI korábban arról adott hírt, hogy előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság hétfőn azt a férfit, akit a Baunok házaspár eltűnésével kapcsolatban múlt pénteken fogtak el. A férfit emberöléssel gyanúsítják - nyilatkozta az m1 Híradójának a férfi ügyvédje, hozzátéve: fellebbeznek az előzetes letartóztatás miatt. Tasi Judit azt mondta, nem tudni, milyen bizonyítékok lehetnek, "a hatályos jogszabály nem teszi lehetővé, hogy a védelem a nyomozóhatóság rendelkezésére álló bizonyítékokat megismerhesse".


Az ügyvéd megerősítette: a hétfőn előzetes letartóztatásba helyezett férfi rokoni kapcsolatban áll Mészáros Tiborral, aki ellen - és társával szemben - európai elfogatóparancsot adtak ki a házaspár eltűnése ügyében. A két férfit a kétmillió forintos nyomravezetői díj ellenére sem fogták még el.

 

Forrás: MTI/HÍR PORT24


2011-12-06

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite