2019. augusztus 21., szerda - Sámuel
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeFelújítják az utakat Bátonyterenyén

Felújítják az utakat Bátonyterenyén


Április elején komoly -több, mint százmillió forint keretösszegű- útfelújítási projekt kezdődött Bátonyterenyén. A helyi önkormányzat a közfoglalkoztatási program keretében javítja ki a kátyúkat, illetve az egyéb útburkolati hibákat - tudtuk meg a város alpolgármesterétől.

utfelujitasbt

Letovai Zoltán ismertette: Nagybátonyban, valamint Kisterenyén egyszerre kezdtek, a munkálatokon több mint száz ember dolgozik, akik sorra járják végig az utcákat és végzik el a szükséges felújításokat.

Bátonyterenye.-Szemmel láthatóan elindult a Start Közmunkaprogram Bátonyterenyén. Jó hír, hogy a betervezett 660 fő kilencven százalékát már fel is vettük, munkához láttak. Vannak olyan foglalkoztatottak, akik a mezőgazdaságban tevékenykednek, de olyanok is akik, az illegális hulladéklerakók felszámolásán, a csapadékvíz elvezetésén vagy éppen a közutak felújításán munkálkodnak-mondta Letovai Zoltán, alpolgármester. Majd hozzátette: az elkövetkező hónapokban több mint száz ember dolgozik majd az utóbbi projekten.

A közmunkások nyolcszáz négyzetméteren kátyúznak, kilencven négyzetméteren pedig új aszfaltréteget alakítanak is, sőt ennek a programnak a keretében parkolót is építeni fognak Kisterenyén, és Nagybátonyban önkormányzati területeken. Minderre 134 milliójuk van (ez tartalmazza a béreket, dologi, és egyéb kiadásokat), amely Belügyminisztériumi támogatás-tette hozzá az alpolgármester.

Fotó: Szebeni Ádám

Forrás: Batonyterenye.hu/ Nógrád24

 

 

 

2015-04-20

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite