2019. június 20., csütörtök - Rafael
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeFémtolvajokat értek tetten Salgótarjánban

Fémtolvajokat értek tetten Salgótarjánban


A Salgótarjáni Rendőrkapitányságra 2012. december 10-én érkezett az állampolgári bejelentés, hogy Zagyvapálfalva városrészben az egyik áruház mögötti területen több személy gyanúsan viselkedik.

rendőrségi autó

A járőrök perceken belül a helyszínre értek, ahol hat személyt találtak, akik a náluk lévő kézikocsira felpakolt vas darabok beszerzéséről számlát, vagy egyéb okiratot bemutatni nem tudtak, azok származásával kapcsolatosan magyarázatot nem tudtak adni.

A rendőrök adatgyűjtés végeztek, melynek során megállapították, hogy a helyszínről előállított 16 éves fiú, a bejelentést megelőzően az áruház mögötti területen, az egyik lakóház telkére a kerítésen át bemászott. A területről vasállványokat, és különböző vas tárgyakat - csövet, gömbvasat, síndarabot - adogatott ki társainak, akik azt elszállították. A fiú még ugyanezen a napon egy másik ingatlan nádfonatú kerítését is megbontotta, mely udvarból szintén vasanyagokat adogatott ki egyik - 21 éves férfi - társának. Ezt a fémet, azonban egy közeli helyen elrejtették azért, hogy majd azt később onnan elszállítsák.

A lopással sértetteknek a személyek mintegy 50.000 Ft kárt okoztak. A rendőrkapitányságra előállított 16 éves ózdi - fiatalkorú - fiút és társát, egy 21 éves miskolci férfit lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Jelenleg a büntetőeljárás folyamatban van, melynek feladata a helyszínen lévő személyek szerepének tisztázása.

A hatóság tagjai a fém tárgyak eltulajdonítására használt kézikocsit és az eltulajdonított fém tárgyak egy részét lefoglalta.

Forrás:Police.hu/HÍR PORT24

 

 

2012-12-11

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite