2019. május 21., kedd - Konstantin
Keresés a tartalomban
ItthonFestékkel öntötték le két kormánypárti képviselő autóját

Festékkel öntötték le két kormánypárti képviselő autóját


Ismeretlenek festékkel öntötték le a szigethalmi képviselő-testület két Fidesz-KDNP-s tagjának a polgármesteri hivatal udvarában parkoló autóját. Egyelőre nem tettek feljelentést az ügyben - közölte az egyik károsult pénteken az MTI-vel.

Fidesz logo

Kerepesi Nándor képviselő tájékoztatása szerint az idei költségvetést tárgyaló csütörtöki testületi ülés után, este 10 óra körül vette észre, hogy valamilyen "festékszerű, oldószerszagú anyaggal" öntötték le a kocsija elejét. Hasonló történt frakciótársa, Porkoláb Zoltán járművével is.

Mint mondta, autójáról a nagynyomású forró víz az autómosóban - ahová a kihívott rendőrök kísérték el őket - lehozta a festéket, ám Porkoláb Zoltán kocsijának egyik elemét vélhetően újra kell majd fényezni.

Ebben az esetben elképzelhető, hogy feljelentés lesz a dologból, egyelőre azonban csak a rendőrségi jegyzőkönyvet vették fel - tette hozzá a képviselő. Megfogalmazása szerint "megtippelni sem merik", hogy ki követhette el a rongálást.

Fáki László, Szigethalom független polgármestere az MTI érdeklődésére közölte, hogy csak pénteken, a térségi rádióból értesült a történtekről, mivel az érintettek nem szóltak neki.

A polgármesteri hivatal udvari parkolójánál lévő térfigyelő kamera esetleg rögzíthetett valamit, de a felvételt még nem nézték meg - fűzte hozzá a polgármester.

Forrás:MTI/HÍR PORT24

 

 

2013-02-22

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite