2019. április 22., hétfő - Csilla
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeFiatalkorúak bűnöztek Salgótarjánban

Fiatalkorúak bűnöztek Salgótarjánban


rendőrautó012010. december 4-én az éjszakai órákban Salgótarján központjában az egyik emeletes lakóépület bejárati ajtajánál lévő előtérben, a padlón fekvő salgótarjáni fiatalember zsebéből annak ittas állapotát kihasználva, ismeretlen személyek eltulajdonították mobiltelefonját és fényképezőgépét, 40.000 forint értékben.


A Salgótarjáni Rendőrkapitányság nyomozói 2010. december 14-én elfogtak egy 23 éves salgótarjáni, valamint egy éppen fiatalkorú ságújfalui fiatalembert, akik a bűncselekmény elkövetését elismerték. Őket kifosztás bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrkapitányságon.


2010. december 9-én és 10-én két bejelentés érkezett a Salgótarjáni Rendőrkapitányságra arról, hogy ismeretlen személyek Salgótarján központjában a nyílt utcán fiatalkorúak kezéből két alkalommal gyors mozdulattal kitépték a mobiltelefonjaikat, majd azokkal elszaladtak. A kitartó nyomozói munkának köszönhetően megállapítást nyert, hogy a bűncselekményeket egy 15 éves és egy 18 éves salgótarjáni személy követte el, akik közül az egyik ellen elfogató parancsot bocsátottak ki, mivel ismeretlen helyen tartózkodott. Elfogásukat követően a gyanúsítottak beismerő vallomást tettek, akiket lopás vétség megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki a Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói, majd egyikük őrizetbe vételére került sor.


Az eltulajdonított értékek mindegyikét lefoglalták, melyek visszaadásra kerülnek a sértetteknek.

 

Forrás: police.hu/Nógrád24.hu

2010-12-15

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite