2019. április 18., csütörtök - Andrea
Keresés a tartalomban
ItthonFidelitas: Mesterházy és Bajnai fejezze be a hisztériakeltést!

Fidelitas: Mesterházy és Bajnai fejezze be a hisztériakeltést!


A Fidelitas szerint itt az ideje, hogy "Zuschlag János haverjai - Mesterházy és Bajnai - abbahagyják a hisztériakeltést" a munkahelyteremtés ügyében. "Nem kérünk a trollkodásukból" - írta a Fidesz ifjúsági társszervezete az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében.

fidelitas


Úgy fogalmaztak, a fiatalok "köszönik, nem kérnek a luxusszállodákban megálmodott" szocialista ifjúságpolitikából.
A bukott baloldalnak 2010 előtt jó alkalma lett volna, hogy segítse a fiatalokat, de felsült - értékelték, hozzátéve: a baloldal kormányzása alatt megduplázódott a fiatal munkanélküliek száma, agyonadóztatták a bérüket, lenullázták az otthonteremtési támogatást; több száz milliárdos hitelt vettek fel, amit a most felnövő generációknak kell majd visszafizetni.


"Nem értjük, hogy ígérhetnek bármit is azok a lerongyolódott alakok, akik idején 7 százalékkal zsugorodott a magyar gazdaság. Bajnai kormányzásnak nevezett szerencsétlenkedése alatt egyetlen év elég volt ahhoz, hogy 30 ezer fővel zuhanjon a 30 év alatti foglalkoztatottak száma" - írta a Fidelitas.


Közölték: mindenekelőtt azért nem kérnek az MSZP elnökének és az Együtt-PM szövetség vezetőjének "trollkodásából", mert 21 éve nem dolgoztak annyian, mint most; ez 225 ezerrel több munkahelyet jelent, mint korábban. A munkahelyvédelmi akció pedig 140 ezer fiatal munkába állását segíti - zárul a közlemény.

Forrás:MTI/HÍR PORT24

 

2013-10-04

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite