2019. március 21., csütörtök - Klaudia
Keresés a tartalomban
ItthonFidesz: a kormány számos, az emberek életét megkeserítő felesleges szabályt törölt el

Fidesz: a kormány számos, az emberek életét megkeserítő felesleges szabályt törölt el


A kormány számos, az emberek életét megkeserítő felesleges szabályt törölt el a közelmúltban, ezért azok az állások, amelyek ezen "buta" szabályok betartásának ellenőrzését szolgálták, feleslegessé váltak - reagált a Fidesz szóvivője az MSZP-nek a közszférában bejelentett újabb leépítésekkel kapcsolatos kritikájára.

selmeczi_gabriella02


Selmeczi Gabriella az MTI-hez vasárnap eljuttatott közleményében azt írta: "a statisztikák szerint a fellélegző piaci szféra felszívja az állásukat így elvesztők egy részét, másik részüknek a kormány által indított Karrier-híd program segít". Hozzátette, hogy a Fidesz egyébként nagyobb szerénységet vár el a szocialistáktól, "akik nyolc éves ténykedésük alatt 5-ről 12 százalékra növelték a munkanélküliséget". A nemzeti ügyek kormányának időszakában viszont a legfrissebb adatok szerint nő a foglalkoztatottság - írta a szóvivő.


Az MSZP-s Gúr Nándor szerint az újabb elbocsátásokkal már csaknem 10 százalékos a leépítés a közszférában; az Országgyűlés foglalkoztatási és munkaügyi bizottságának elnöke az MTI-hez vasárnap eljuttatott közleményében egyebek között azt írta, "ide vezet, ha valaki nem ért sem a gazdasághoz, sem a kormányzáshoz. A szocialista politikus szerint a közszférában tragikus állapotok uralkodnak, és ezt ma már minden magyar polgár tudja, látja, érzi.

 

Forrás: MTI/HÍR PORT24

2012-01-15

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite