2019. július 16., kedd - Valter
Keresés a tartalomban
ItthonFidesz: az emberek nem vevők többé a szocialisták hazugságaira

Fidesz: az emberek nem vevők többé a szocialisták hazugságaira


A magyar emberek nem vevők többé a szocialisták hazugságaira - reagált a Fidesz az MSZP által Magyarország ma címmel készített, vasárnap bemutatott filmre.

Fidesz logo


A szocialisták ezúttal is az emberekkel mennek szembe. Nincs ma Magyarországnak olyan zuga, ahol ne jelezték volna már, hogy nem kérnek a baloldal gyűlöletkampányából, ők most mégis folytatják - áll a Fidesz-frakció MTI-hez eljuttatott közleményében. A Fidesz szerint az MSZP százmilliókat költ arra, hogy gyűlölettel árassza el az országot.

"A szocialisták kampányából a kétségbeesés ordít: ők is érzékelik, hogy a magyar emberek nem vevők többé a hazugságra, a mocskolódásra" - fogalmaztak, hozzátéve, hogy a szocialisták egyszer már tönkretették az országot, éppen ezért a magyar emberek nem kérnek többé a veszélyes gazdaságpolitikájukból. Az MSZP kétségbeesésében egyre csak süllyed a gyűlölettel teli világába, ahol csak uszítás és hergelés van. A magyarok azonban soha többé nem akarnak velük együtt süllyedni. "Talpra álltunk, és Magyarország ma jobban teljesít, mint korábban" - zárul a közlemény.


Mesterházy Attila, az MSZP elnöke vasárnap a húszperces kisfilm bemutatását követően újságíróknak elmondta: a film annak a január közepén kezdődött, Magyarország ma elnevezésű kampánynak a része, amelynek végén, jövő szombaton a Papp László Budapest Arénában tartanak évértékelő rendezvényt. A filmben egyebek mellett az hangzik el, hogy Orbán Viktor kormányzása tönkretette az országot, a kormánypropaganda pedig elszakadt a valóságtól. Közölte azt is: a kampány egésze 15-16 millió forintba került, ebben benne van az Orbán Viktort, Matolcsy Györgyöt és Hoffmann Rózsát ábrázoló óriásplakátok és a kampányfilm költsége is.

 

Forrás: MTI/HÍR PORT24

 

2013-03-03

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite