2019. április 23., kedd - Béla
Keresés a tartalomban
ItthonFidesz: eddig 17 ezren jelentkeztek önkéntesnek a Magyar Csapatba

Fidesz: eddig 17 ezren jelentkeztek önkéntesnek a Magyar Csapatba


Eddig 17 ezren jelentkeztek a Fidesz által életre hívott Magyar Csapat önkéntesének, hogy részt vegyenek a rezsicsökkentés megvédésében, a kormánypártnak a közelgő parlamenti választásra való felkészülésében - mondta Nyitrai Zsolt, a Fidesz társadalmi kapcsolatokért felelős igazgatója szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.

Fidesz logo


A politikus közölte: a 17 ezer önkéntes telefonon jelentkezett, számuk azonban a következő napokban várhatóan jelentősen nő majd, a százezret is meghaladhatja, hiszen szerdán kezdődnek és egy hónapig tartanak a kormánypárt rezsicsökkentést támogató újabb lakossági fórumai, amelyeken csatlakozni lehet a Magyar Csapat nevű szerveződéshez.


Nyitrai Zsolt emlékeztetett, hogy Orbán Viktor pártelnök-miniszterelnök január első napjaiban küldött levelet azoknak, akik tavaly részt vettek a rezsicsökkentést támogató aláírásgyűjtésben, és az eddig megvalósult húszszázalékos rezsicsökkentés megvédése érdekében meghívta őket a Magyar Csapat megalakítására.


A fórumokra nagy szükség van, hiszen kedden mindenki láthatta, összeállt "a rezsicsökkentés-ellenes koalíció", a következő választásnak így az a tétje, hogy folytatódik-e a rezsicsökkentés vagy sem - mondta a Fidesz társadalmi kapcsolatokért felelős igazgatója a kedden bejelentett ellenzéki megállapodásra utalva. Tájékoztatása szerint a Fidesz első "rezsigyűlése" szerdán Putnokon lesz, február 15-ig pedig összesen 119 helyszínen tartanak lakossági fórumot országszerte a kabinet tagjai, a kormánypárt vezető politikusai.


Nyitrai Zsolt hozzátette, a Magyar Csapat önkéntesei egyebek mellett irodai ügyelettel, személyes megkeresésekkel, plakátozással, szórólapozással és telefonos munkákkal segíthetik a Fidesz választási felkészülését, a rezsicsökkentés megvédését.
Jelezte végül, hogy pártja a rezsicsökkentés folytatására készül, amelyről jövő héten a Fidesz-KDNP kihelyezett, évadnyitó frakcióülésén tárgyalnak majd.

 

Forrás: MTI/NÓGRÁD24

 

2014-01-15

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite