2019. július 22., hétfő - Magdolna
Keresés a tartalomban
ItthonFidesz: folytatódik a nyugdíjasok terheinek csökkentése

Fidesz: folytatódik a nyugdíjasok terheinek csökkentése


A Fidesz folytatja a nyugdíjasok terheinek csökkentését, a nyugdíjak értékének megőrzését és a rezsicsökkentést - reagált a nagyobbik kormánypárt kedden az MTI-hez eljuttatott közleményében a szocialista Korózs Lajos kijelentésére.

Fidesz logo


Az ellenzéki politikus sajtótájékoztatóján azt mondta: egy fideszes képviselő nyilatkozata arról árulkodik, hogy a kormánypárt győzelme esetén a nyugdíjak csökkentésére vagy a nyugdíjjárulék emelésére készül. Korózs Lajos, az MSZP elnökségi tagja szerint Tiba István fideszes képviselő egy februári sajtótájékoztatón kijelentette, a Fidesz azt tervezi, hogy a jövőben csak annyi pénzt fordítanak nyugdíjkifizetésekre, amennyit nyugdíjjárulékból beszednek.


A Fidesz reagálásában kiemelte: tizenkét nappal a választások előtt "a bűncselekmény-sorozatokból ki se látszó szocialisták kétségbeesett hazudozásba fogtak és olyannal vádaskodnak, amit ők maguk követtek el és ők maguk akarnak újra megcsinálni".


Mint írták, a Fidesz az egyetlen párt, amely megvédte és megvédi a nyugdíjakat, szemben a szocialistákkal és Korózs Lajossal, aki a Gyurcsány-kormány volt szociális államtitkáraként személyesen felelős abban, hogy a szocialisták egy havi nyugdíjat vettek el az idősektől, duplájára emelték a rezsijüket, nyugdíjadót akartak bevezetni és 2010-re a nyugdíjrendszer az összeomlás szélére került.

 

Forrás: MTI/NÓGRÁD24

 

2014-03-25

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite