2019. március 24., - Emőke
Keresés a tartalomban
ItthonFidesz: Magyarország ma nem kér a gyűlöletkeltésből!

Az_igazsag_jar_Onnek_ezo

HIRDETÉS

Fidesz: Magyarország ma nem kér a gyűlöletkeltésből!


Magyarország ma nem kér sem a gyűlöletkeltésből, sem a baloldal veszélyes gazdaságpolitikájából, sem pedig a minimálbér csökkentéséből - közölte a Fidesz-frakció vasárnap az MTI-vel.

Selmeczi Gabriella003


A nagyobbik kormányzó párt képviselőcsoportja azután adott ki közleményt, hogy az MSZP bejelentette: Magyarország ma elnevezéssel kampányt kezdenek. Winkfein Csaba elnökségi tagja azt mondta: a kampány Matolcsy György nemzetgazdasági minisztert és Hoffmann Rózsa oktatási államtitkárt ábrázoló óriásplakátok kihelyezésével kezdődik, így szembesítik a kormányt ígéreteivel és azzal, amit valójában tett.


A Fidesz-frakció szerint a szocialisták semmit nem tanultak a 2010-es bukásukból, kezdeményezésük pedig gyűlöletkampány és az MSZP kudarca. Úgy látják, a szocialisták "mocskolódással tapétázzák ki az országot". Ez ma a Magyar Szocialista Párt; rombolás és uszítás - írták.


Véleményük szerint az óriásplakátokon mocskolódás helyett a bocsánatkérésnek lenne helye azért, hogy eladósították, kifosztották, megnyomorították az országot. "Az MSZP azonban egyre csak süllyed Ron Werber (izraeli-amerikai kampányszakember) gyűlölettel teli világába, egy olyan világba, ahol az utcákon, a plakátokon csak uszítás és hergelés van. Magyarország nem akar soha többé velük süllyedni, nem kér ebből" - írták.


A Fidesz azt hangoztatta: békét, nyugalmat, biztonságot és egy erős országot akarnak. Azt írták: "Gyűlölködés helyett a magyar családok, a nyugdíjasok, a bérből és fizetésből élők, a hazai vállalkozások kezét fogva kimászunk abból a gödörből, amit a baloldal ásott."


Forrás: MTI/HÍR PORT24

 

2013-01-20

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite