2019. március 24., - Emőke
Keresés a tartalomban
ItthonFidesz: nem kétséges, hogy sikertörténet a magyar gazdaság teljesítménye

Az_igazsag_jar_Onnek_ezo

HIRDETÉS

Fidesz: nem kétséges, hogy sikertörténet a magyar gazdaság teljesítménye


A parlament költségvetési bizottságának fideszes alelnöke szerint nem fér kétség ahhoz, hogy a magyar gazdaság valóban egy sikertörténet.

Puskás Imre

Puskás Imre


Puskás Imre így reagált sajtótájékoztatóján arra, hogy az MSZP-s Kovács László szombaton azt mondta: az adatok nem támasztják alá Orbán Viktor miniszterelnök szavait, aki Brüsszelben sikertörténetnek nevezte a magyar gazdaság eredményeit. A költségvetési bizottság kormánypárti alelnöke hangsúlyozta, hogy a kabinet számos olyan területet tud felmutatni, ahol jelentős előrelépés történt az elmúlt időszakban. Példaként említette az uniós trenddel ellentétben Magyarországon csökkenő államadósságot, a három százalék alatti államháztartási hiányt és a javuló munkaügyi adatokat.


Európai uniós összefüggésben pedig azt látni, hogy Magyarország nem igazán tér el az átlagtól, hiszen az EU-ban például a GDP-adatokat nézve ma inkább a stagnálás a jellemző - tette hozzá Puskás Imre. Kocsis Máté, a Fidesz kommunikációs igazgatója a sajtótájékoztatón azt mondta: azok a szocialisták beszélnek ma a gazdaság kudarcáról, akik 2002 és 2010 között növelték az államadósságot, belerántották az embereket a devizahitelek csapdájába, és nem tudták az államháztartási hiányt három százalék alatt tartani.


Megjegyezte, "az országnak ma már nincs olyan zuga, ahol ne tiltakoztak volna a szocialisták gyűlöletkampánya ellen".

 

Forrás: MTI/HÍR PORT24

 

2013-02-02

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite