2019. május 19., - Ivó, Milán
Keresés a tartalomban
ItthonFidesz: pánikban lehet a baloldal, ha már most kampányol

Fidesz: pánikban lehet a baloldal, ha már most kampányol


A Fidesz szerint nagy lehet a pánik a baloldal, "a Gyurcsány-Bajnai-féle szövetség" háza táján, ha már most, másfél évvel a parlamenti választás előtt lejárató kampányba kezdenek.

Selmeczi Gabriella003

Selmeczi Gabriella


Selmeczi Gabriella, a kormánypárt szóvivője mindezt a Societas egyik kiadványával kapcsolatban mondta pénteki budapesti sajtótájékoztatóján. "Nem tudom, milyen lesz Magyarországon a politikai közélet, ha több mint másfél évvel a választások előtt a baloldal, a szocialisták, a Gyurcsány-Bajnai-féle szövetség megkezdi egy ilyen lejárató, mocskolódó kampányát" - fogalmazott.


A Fidesz által a politikai hecckampány részének tartott, a jobboldalt lejárató kiadvány tele van csúsztatásokkal, a valóságnak nem megfelelő állításokkal, a Terrorelhárítási Központról (TEK) írtak alapján pedig azt a téves következtetést vonhatják le az olvasók, hogy a magyar rendvédelmi szervek nem képesek garantálni az emberek biztonságát - közölte a tájékoztatón Kocsis Máté, Józsefváros polgármestere, a parlament rendészeti bizottságának elnöke, akihez - mint mondta - egy VIII. kerületi lakos juttatta el a fiatal szocialisták újságát, amelyet Bajnai Gordon volt miniszterelnök egyik rendezvényén kapott.


A Fidesz szóvivője további példaként említette a kiadványból, hogy abban kormánypárti képviselőt gyanúsítanak azzal, hogy veri a nőket, "holott pontosan Józsa Istvánról, szocialista képviselőtársunkról derült ki, hogy tettleg bántalmazott egy országgyűlési bizottsági munkatársnőt, nevesül megrángatta a haját". Selmeczi Gabriella hozzátette, a Fidesz jogászai tanulmányozzák az újságot, és ha úgy látják, hogy megállnak a személyiségi jogot sértő állítások, akkor jogi útra terelik az ügyet.


Újságírói kérdésre kommentálta azt is, hogy az LMP lesz az első parlamenti párt, amelyet az Együtt 2014 mozgalom megkeres az együttműködés érdekében, Jávor Benedek LMP-frakcióvezető pedig a TV2-ben arról beszélt, szerinte felelőtlenség lenne, ha nem tárgyalnánk az Együtt 2014-gyel. Külső nyomás nehezedik az LMP-re, hogy kössön szövetséget "a Gyurcsány-Bajnai-szövetséggel" - mondta ezzel kapcsolatban a Fidesz szóvivője.

 

Forrás: MTI/HÍR PORT24

 

2012-11-09

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite