2019. április 19., péntek - Emma
Keresés a tartalomban
ItthonFidesz: a baloldal tartozik válasszal nyugdíjügyben

Fidesz: a baloldal tartozik válasszal nyugdíjügyben


A Fidesz szerint nem a kabinet, hanem a baloldal tartozik válasszal nyugdíjügyben.

fidesz_logo_fill


A kormánypárti képviselőcsoport ezt arra reagálva közölte, hogy Török Zsolt, az MSZP szóvivője szerdai sajtótájékoztatóján felszólította a kormányt, válaszoljon arra, hová lett hárommillió ember nyugdíjmegtakarítása.


A Fidesz-frakció az MTI-hez eljuttatott közleményében erre válaszul azt írta: a Gyurcsány-Bajnai-szövetség magyarázattal tartozik, hogy 2010 előtt hová tűntek a magyar emberek nyugdíjmegtakarításai, hová tűnt az állami nyugdíjvagyon, miért ürült ki a nyugdíjkassza, miért csak hitelből tudták már fizetni a nyugdíjakat, és "vajon ők hová írták jóvá" az emberek nyugdíjmegtakarításait.
Hangsúlyozták, míg a baloldal külföldi kézben lévő "nyugdíjpénztárakba játszotta át a magyarok nyugdíjmegtakarításait", addig a Fidesz-kormány visszaszerezte az emberek pénzét, amelyet a nyugdíjrendszer stabilizálására és a nemzeti vagyon növelésére fordít.


A kormánypárt emlékeztetett: az idén jóváírják az állami nyugdíjrendszerben elinduló egyéni számlákon a magán-nyugdíjpénztári befizetéseket.


A Fidesz közleménye végén felszólította a baloldalt, hogy "hagyja abba a felesleges hisztériakeltést, és helyette számoljon el inkább azzal a több száz milliárdos kárral is, amit 2002 és 2010 között a nyugdíjrendszerben okozott".


Forrás:MTI/HIR PORT24

 

 

2013-04-10

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite