2019. június 24., hétfő - Iván
Keresés a tartalomban
ItthonFidesz: a bukott baloldal a rezsicsökkentés ellen harcol

Fidesz: a bukott baloldal a rezsicsökkentés ellen harcol


A Fidesz szerint a szocialisták még ma sem képesek tudomásul venni azt, hogy a magyar emberek elsöprő többsége támogatja a rezsicsökkentést és a bukott baloldal Gyurcsánytól kezdve Mesterházyn át Bajnaiig a rezsicsökkentés ellen harcol.

Fidesz logo


A nagyobbik kormánypárt csütörtöki közleményében Szanyi Tibornak, az MSZP elnökségi tagjának nyilatkozatára reagált, miszerint a Fidesz rezsicsökkentés melletti aláírásgyűjtő kampánya politikailag és morálisan is megbukott, mert kiderült, hogy a kormánypárt "gyermekmunkát" vett igénybe.


A Fidesz szerint, "a szocialisták az emberek akarata ellen mennek". Ha kormányzásuk alatt annyi energiát fektettek volna a rezsiárak megfékezésére, mint most a rezsicsökkentés támadására, akkor a magyar családoknak sok pénzt tudtak volna megtakarítani.


A bukott baloldal azonban ahelyett, hogy kontrollálta volna, tizenötször emelte a rezsiárakat, és még ma sem képesek tudomásul venni, hogy a magyar emberek elsöprő többsége támogatja a rezsicsökkentést. Ha rajtuk múlna, eltörölnék azt - hangsúlyozták.


A Fidesz ezúttal is köszönetet mond minden aktivistának, fiatalnak és idősnek, aki önként, szabadidejében segítette minden idők legsikeresebb aláírásgyűjtését és támogatta a rezsicsökkentést.


Közlésük szerint a gáz, a távhő, az áram további 11,1 százalékos csökkentésén túl, a tűzifa és a szén árának csökkentésén is dolgoznak, illetve a kormány idén is segíti ingyenes tűzifával a kistelepülésen élő rászorulókat - fogalmaz közleményében a Fidesz.

Forrás:MTI/HIR PORT24

 

2013-09-19

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite