2019. március 23., szombat - Beáta
Keresés a tartalomban
ItthonFidesz: a szocialisták se munkát, se kenyeret nem adtak

Fidesz: a szocialisták se munkát, se kenyeret nem adtak


A szocialisták se elég munkát, se kenyeret nem voltak képesek adni kormányzásuk alatt a munkavállalóknak - így reagált a Fidesz az MSZP-s Nyakó István szavaira, aki szerdán a közmunkások szakszervezetének leveléről számolt be.

Fidesz logo


A Közmunkás Szakszervezet - amelynek Nyakó István társelnöke - baloldali ellenzéki pártokhoz fordult levélben, hogy megtudja, támogatják-e követeléseiket. Ezek között szerepelt például, hogy a közmunkások kerüljenek vissza a munkatörvénykönyv hatálya alá.


A Fidesz minderre úgy reagált: a szocialisták kormányzása alatt a munkanélküliség megduplázódott, a fizetés felét elvitte a magas adó, a másikat a rezsi. Egész térségek éltek munka helyett segélyből - olvasható közleményükben.


"A szocialisták azt a közfoglalkoztatást akarják mindenáron eltörölni, amely idén több mint 300 ezer embernek ad tisztességes munkát, és amelyet még a britek is követendő példának tartanak" - fűzte hozzá a nagyobbik kormánypárt.


Közleményük szerint a szocialisták kudarcos kormányzásával szemben jelenleg 225 ezerrel több embernek van munkája, mint a kormányváltáskor. Hozzátették: történelmi csúcsot döntött a foglalkoztatás, huszonegy éve nem dolgoztak annyian, mint most, a fizetések és azok vásárlóereje is nő.


"A rezsicsökkentésnek, a kiskeresetű családok adócsökkentésének és az alacsony inflációnak köszönhetően jövőre még többet fog érni a fizetés" - olvasható a közleményben, amelyben az is szerepel: a baloldal hazugságait maga a valóság győzi le hónapról hónapra.

Forrás:MTI/HÍR PORT24

 

2013-10-02

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite