2019. április 20., szombat - Konrád, Tivadar
Keresés a tartalomban
ItthonFidesz: az emberek már kiállították a bizonyítványt a Gyurcsány-Bajnai-kormányokról

Fidesz: az emberek már kiállították a bizonyítványt a Gyurcsány-Bajnai-kormányokról


A Fidesz szerint a Bajnai Gordon vezette Együtt 2014 - Párbeszéd Magyarországért választási szövetség nincs abban a helyzetben, hogy bárkiről is erkölcsi vagy szakmai bizonyítványt állítson ki, mivel az emberek már 2010-ben kiállították a bizonyítványt a Gyurcsány-Bajnai-kormányokról.

Fidesz logo


Hoppál Péter, a nagyobbik kormánypárt szóvivője ezt azután közölte az MTI-vel, hogy a választási szövetség oktatáspolitikusai az Emberi Erőforrások Minisztériuma mellett tartott tájékoztatójukon elégtelenre értékelték az oktatási kormányzat tevékenységét.


A Fidesz szóvivője erre úgy reagált közleményében: a Magyarország által kiadott bizonyítványban Bajnai a bukott diák, ugyanis az emberek 2010-ben elzavarták azokat, "akik tönkretették az országot, tönkretették az oktatási rendszert, pedagógusok tízezreit tették utcára, analfabéta és munkanélküli fiatalok tömegét engedték ki az iskolapadból".


Szerinte Bajnai jelenleg is a pedagógusok szemébe hazudik, "béremeléssel hitegeti őket".
Közölte azt is: a Fidesz-kormány kisiskolák százait és pedagógusi munkahelyek ezreit mentette meg annak köszönhetően, hogy az állam átvállalta az iskolák fenntartását a kistelepülésektől. "Bízunk abban is, hogy az egészségügyi dolgozók bérrendezéséhez hasonlóan hamarosan a pedagógusok bérrendezése is megkezdődhet" - olvasható Hoppál Péter közleményében.

Forrás:MTI/HIR PORT24

 

2013-06-12

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite