2019. április 18., csütörtök - Andrea
Keresés a tartalomban
ItthonFidesz: az MSZP megalázza a rászoruló embereket

Fidesz: az MSZP megalázza a rászoruló embereket


A Fidesz szerint az MSZP az elmúlt hetekben csak azt bizonyította be, hogy nem tud és nem is akar segíteni a rászoruló embereknek, csak megalázza őket: ha kormányon van, intézkedéseivel, ha pedig ellenzékben, akkor a hazugságaikkal - jelentette ki hétfőn Zsigó Róbert újságírók előtt a Parlamentben.

zsigo robert


A kormánypárti politikus szerint a "szocialisták csúnyán megbuktak az éhségmenettel", mert kiderült, hogy a segítségük nem az emberekről szólt, hanem magukról, csak biodíszletnek használták az embereket, és egyetlen cél vezeti őket: hogy visszatérjenek a hatalomba.


A fideszes politikus úgy fogalmazott: amikor kormányoztak, akkor nem foglalkoztak az emberek problémáival, hanem csökkentették a nyugdíjat, háromszorosára emelték a gáz árát, munka helyett segélyt adtak az embereknek, és devizahitelek felvételébe hajszolták őket.


Zsigó Róbert mindezt annak kapcsán közölte, hogy "Munkát, kenyeret!" felirattal molinót feszítettek ki a Parlament elé a Közmunkás Szakszervezet (KSZ) tagjai, illetve az "éhségmenet" aktivistái hétfő délután, az MSZP ugyanott tartott sajtótájékoztatója után. Nyakó István (MSZP) elmondta, a transzparenssel nem provokálni akarnak, csak munkát és kenyeret akarnak kérni azoknak a százezreknek, akik most fáznak és éheznek. Úgy fogalmazott, a felirat csak azoknak lehet provokáló, akik azt gondolják, hogy 47 ezer forintból meg lehet élni.


Forrás:MTI/HIR PORT24

 

2013-02-18

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite