2019. augusztus 19., hétfő - Huba
Keresés a tartalomban
ItthonFidesz: csak a Fideszre számíthatnak a devizahitelesek

Fidesz: csak a Fideszre számíthatnak a devizahitelesek


A devizahitelesek csak a Fideszre számíthatnak - így kommentálta Kocsis Máté, a kormánypárt kommunikációs igazgatója a szocialista Korózs Lajos csütörtöki szavait.

Fidesz logo


Az MSZP elnökségi tagja sajtótájékoztatóján arról beszélt, pártja szerint nem megoldás a devizahitelesek problémáira, ha a bajba jutott embereket összeköltöztetik, egykori munkásszállókon, laktanyákban helyezik el. Kocsis Máté tájékoztatóján erre úgy reagált: Korózs Lajos ismét bebizonyította, hogy a baloldali politikusoknak erkölcsileg nulla felelősségérzetük van.


Azok a családok, akik devizacsapdában vannak, és az otthonukért küzdenek, éppen Korózs Lajosnak és "eszmetársainak" köszönhetik a helyzetüket - mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója, hozzátéve: ha a baloldalon múlt volna, a devizahitelben eladósodott családok soha semmilyen segítséget nem kaptak volna.


Ezzel ellentétben a mostani kabinet 2010 után számos intézkedést hozott az érintettek támogatására - hangsúlyozta, ezek közé sorolva az árfolyamgátat, a végtörlesztést, az eszközkezelő megalapítását és az ócsai lakóparkot. Ezen felül a kormány kész kisebb rezsijű, állami tulajdonú ingatlanokat felajánlani azoknak a bajba jutottaknak, akik nem tudják fizetni jelenlegi otthonuk rezsijét.


"A devizahitelesek és a bajba jutottak számíthatnak a Fideszre, és Korózs Lajos sajtótájékoztatóját figyelve csak a Fideszre számíthatnak" - összegezte véleményét Kocsis Máté.

Forrás:MTI/HIR PORT24

 

2013-05-09

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite