2019. július 24., szerda - Kinga, Kincső
Keresés a tartalomban
ItthonFidesz: minősíthetetlen kormányzás után üres vádaskodás jellemzi a szocialistákat

Fidesz: minősíthetetlen kormányzás után üres vádaskodás jellemzi a szocialistákat


A Fidesz felháborítónak tartja, hogy az a szocialista párt "rágalmazza felelőtlenséggel" a kormánypártot, amelyik szerintük 2002. és 2010. között felelőtlen intézkedéseivel a csőd szélére juttatta Magyarország gazdaságát.

Szijjártó Péter02


A Fidesz az MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményében az MSZP szóvivőjének közleményére reagál, amelyben Kormos Kata úgy foglalt állást, hogy a Fidesz elmúlt kilenc éve az ország iránti elkötelezettség teljes hiányáról szólt. A szocialisták szerint a jelenlegi kormánypárt ellenzékben ugyanis az "elvtelen", "a szociknak minél rosszabb, nekünk annál jobb szellemiségét valósította meg", míg hatalomra kerülve a dolgozó emberek szerzett jogait, megtakarításait, szólásszabadságát, illetve lét-, vagyon- és közbiztonságát veszi el.


A kormánypárt ezzel szemben közleményében úgy fogalmaz, hogy a szocialisták által csőd szélére juttatott magyar gazdaságot a jelenlegi kabinet mentette meg. A szocialista kormányok elvették az emberek jövőjét, a Fidesz most ezt visszaadja nekik - írják.
A Fidesz emellett azt is felháborítónak nevezi, hogy "az az MSZP vádolja a kormánypártot Magyarország-ellenes tevékenységgel, amely mind a médiatörvény, mind az alaptörvény kapcsán saját hazája ellen uszította a külföldi médiát".


A kormánytöbbséget adó párt szerint "minduntalan felmerül a kérdés, amelyet a szocialisták soha nem tudnak megválaszolni: milyen kormányzás lehet az, amelyre 2010-ben példátlan többséggel mondtak nemet a magyar választók?".

 

Forrás: MTI/HÍR PORT24

 

A témához kapcsolódó cikkeink:

MSZP: felelőtlen ellenzékiséget felelőtlen kormányzás követett>>>

 


2011-07-18

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite