2019. március 26., kedd - Irén
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeFidesz: Nógrád megyének nyugalomra van szüksége

Az_igazsag_jar_Onnek_ezo

HIRDETÉS

Fidesz: Nógrád megyének nyugalomra van szüksége


Nógrád megyének nyugalomra, együttműködésre, további kormányzati támogatásra van szüksége, a szocialisták pedig jobban tennék, ha rombolás helyett ők is bekapcsolódnának az építkezésbe - mondta Becsó Zsolt fideszes országgyűlési képviselő, a Nógrád megyei önkormányzat elnöke kedden Salgótarjánban.

Becsó Zsolt004


A politikus sajtótájékoztatón azt mondta: "a szocialisták lejárató kampányt indítottak Nógrádban is", vagyis a megye területén is megjelentek azok az óriásplakátok, amelyeken "két kormánytag lejáratására tesz kísérletet a Magyar Szocialista Párt". Becsó Zsolt hozzátette: 2010-ben egy tönk szélére sodródott, jövőkép nélküli országot vett át a Fidesz-KDNP, de az utóbbi két évben sikerült stabilizálni a pénzügyeket, új alapokra helyezni a közigazgatást, konszolidálni az önkormányzatokat, megőrizni a nyugdíjak vásárlóértékét.


Kiemelte: Nógrád megye pedig végre megkapta azt a kitüntető figyelmet, amelyet már régen meg kellett volna kapnia egy hátrányos helyzetű térségnek. Kitért rá, hogy 2002 és 2010 között Nógrádban mintegy 10 ezerrel nőtt a regisztrált álláskeresők száma. Ezzel szemben az utóbbi évek eredményei közé sorolta a 8 milliárdos turisztikai fejlesztési forrást, az árvízvédelmi beruházásokat, a 21-es főút négysávosításának elindítását, új ipari területek kialakítását.


Becsó Zsolt úgy fogalmazott: ebben a helyzetben a szocialisták ahelyett, hogy támogatnák a megye érdekét szolgáló törekvéseket, és alkotó, előremutató javaslatokat fogalmaznának meg, lejárató kampányt indítottak a térségben is. "Ahelyett, hogy Kolozsvár után a Kárpát-medence valamennyi településére elmennének, és bocsánatot kérnének a nemzetromboló, hazugságra épülő és a morális, pénzügyi csődöt jelentő nyolc évük miatt, kiskorúnak nézik az embereket" - tette hozzá a képviselő.


Forrás:MTI/HIR PORT24

 

2013-01-29

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite