2019. május 20., hétfő - Bernát, Felícia
Keresés a tartalomban
ItthonFidesz: szóba sem került Orbán Viktor lemondása

Fidesz: szóba sem került Orbán Viktor lemondása


Orbán Viktor 04.12Tegnap egy kereskedelmi csatorna adott hírt arról, hogy Orbán Viktor lemond a pártelnöki címről a választások második fordulója után. Ez a téma semmilyen formában nem vetődött fel a Fideszben - kommentálta a párt sajtófőnöke, Havasi Bertalan az MTI-nek kedden az RTL Klub Híradójának azon korábbi információját, amely szerint a választások második fordulója után új elnöke lehet a Fidesznek, ugyanis Orbán Viktor lemond.


Orbán Viktor a Facebook közösségi portálon írt kedden, "a Fidesz elnöksége körüli pletykákról". "Kéretlen tanácsadók és házasságközvetítők kíméljenek. Semmilyen érvet nem találok, ezért a második fordulót követően sem áll szándékomban magára hagyni a Fideszt" - fogalmazott a politikus a portálon.
A kormányzásra készülő Fidesz hivatalos közléseiben konzekvensen kitér az elől, hogy konkrétumokat mondjon a személyi kérdéseket, például a leendő kormány összetételét érintő sajtóhírekre, és azt képviseli, hogy a személyi döntések csak a parlamenti választás második fordulója után születhetnek meg.


A kereskedelmi híradó azt is tudni vélte, hogy a pártelnöki posztra Pokorni Zoltán és Kövér László esélyes.
A "lehetséges lista" szerint Varga Mihály Fidesz-alelnök és Semjén Zsolt KDNP-frakcióvezető mellett miniszterelnök-helyettes lehet Navracsics Tibor, a Fidesz jelenlegi frakcióvezetője is. A Fidesz leendő frakcióvezetőjeként Lázár Jánost, Hódmezővásárhely polgármesterét nevezték meg, de ezeket a terveket sem erősítette meg Havasi Bertalan.

2010-04-20

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite