2019. május 19., - Ivó, Milán
Keresés a tartalomban
ItthonFidesz: az MSZP-s óriásplakátok a baloldal kétségbeesését jelzik

Fidesz: az MSZP-s óriásplakátok a baloldal kétségbeesését jelzik


A Fidesz szóvivője szerint az MSZP óriásplakátkampánya a baloldal kétségbeesését jelzi.

Selmeczi Gabriella003


Selmeczi Gabriella az MTI-nek küldött közleményében arra reagált, hogy a szocialista párt Orbán Viktor miniszterelnököt ábrázoló óriásplakátok kihelyezésével folytatja Magyarország ma elnevezésű kampányát. A sajtónak kedden bemutatott, narancssárga hátterű plakátokon a kormányfő képmása felett a "Fidesz: tönkretesszük az országot" felirat olvasható úgy, hogy a tönkretesszük szó felett a rendbe tesszük kifejezés látható áthúzva.


A Fidesz szóvivője azt írta: a plakátok a baloldal kétségbeesését jelzik, "bukott gazdaságpolitikájukat és bukott politikusaik hatalmi osztozkodását próbálják takargatni, de hiába, mert Magyarország maga mögött hagyta a bankárkormányok korszakát".
A baloldal képtelen megújulni, a baloldalon csak a gyűlölet újul meg újra és újra, az MSZP gyűlöletkampánya" pedig további mocskolódással és hazugságokkal folytatódik - tette hozzá.


"Az országnak elege van a feszültségkeltésből, a hergelésből. Magyarország talpra akar állni és talpra is fog: nő a foglalkoztatás, csökken az államadósság, csökkennek a családok és vállalkozások terhei" - közölte Selmeczi Gabriella. Szerinte az emberek elsöprő többsége úgy gondolja, hogy Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon tette tönkre az országot, sodorta veszélybe az emberek mindennapi megélhetését, a hazai vállalkozások működését, árulta el Magyarország nemzeti érdekeit.
"Egy nyakig eladósodott ország, munkanélküliség, segélyen tengődő százezrek, kifosztott kasszák, elherdált nemzeti vagyon, eladósodott és megnyomorított magyar családok százezrei maradtak utánunk. A magyar emberek nem kérnek ebből a veszélyes gazdaságpolitikából és nem kérnek a gyűlöletkeltésből" - olvasható a közleményben.


Forrás:MTI/HIR PORT24

 

2013-02-19

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite