2019. június 24., hétfő - Iván
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeFokozott ellenőrzés Nógrádban

Fokozott ellenőrzés Nógrádban


A rendőrök a társhatóságokkal együtt ellenőrizték a gépjárművezetőket és a járműveket - közölte Nógrád24.hu-val a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

fokozottellenorzesnograd


A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság Közrendvédelmi és Határrendészeti Osztálya 2016. április 28-án a Nemzeti Közlekedési Hatóság és a Nógrád Megyei Adó- és Vámigazgatóság, valamint a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal munkatársaival hajtottak végre közös ellenőrzést. Az akció célja a határbiztonság fenntartása, a közrend védelme, bűncselekmények, szabálysértések, határrendészeti események megakadályozása, felderítése, valamint az azt elkövető személyek elfogása volt.

fokozottellenorzesnograd1

A rendőrök és a társhatóságok tagjai 16 és 20 óra közötti időszakban a volt parassapusztai határátkelőhely előtti útszakaszon, Nagyoroszi belterületén és a borsosberényi parkolóban ellenőrizték a személygépjárműveket, mikrobuszokat, valamint a tehergépjárműveket, azok rakodó terét, rakományát és annak dokumentációját. A hatóságok tagjai igazoltatták a járművekben helyet foglaló személyeket, ellenőrizték a külföldi személyek magyarországi tartózkodásának jogszerűségét.


A közös akció résztvevői 37 gépjárművet és az abban tartózkodó személyeket ellenőrizték; kirívó szabálytalanságot szolgálatuk alatt nem tapasztaltak, egy személyt közlekedési szabálysértés elkövetése miatt figyelmeztettek.

 

Forrás: POLICE/NÓGRÁD24

 

2016-05-02

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite