2019. május 21., kedd - Konstantin
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeFokozott ellenőrzés Salgótarjánban

Fokozott ellenőrzés Salgótarjánban


Társszervekkel együtt különböző szórakozóhelyeket ellenőriztek a rendőrök a megyeszékhely belterületén - közölte Nógrád24.hu-val a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

rendor1

Képünk illusztráció!


A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság és a Salgótarjáni Rendőrkapitányság a NAV Nógrád Megyei Adó- és Vámigazgatósága, valamint a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság munkatársaival tartott fokozott ellenőrzést Salgótarjánban. A napokban megtartott akció célja a gyermek- és fiatalkorúak biztonságának fokozása, a szórakozóhelyek és a zenés, táncos rendezvények, a vendéglátó ipari egységek és azok környékének fokozott ellenőrzése, a körözött személyek felkutatása és elfogása, továbbá a bűncselekmények elkövetésének megelőzése, illetve megszakítása volt.


Az akcióban részt vevő erők a fiatalok által kedvelt éjszakai mulatóhelyeket keresték fel a különböző szakhatósági ellenőrzések miatt. Az ellenőrzésekkor a rendőrök egyrészről biztosították a társszervek ellenőreinek munkáját, másrészről pedig a szórakozóhelyek és a környezetük közrendjének fenntartására ügyeltek.


Az akcióban az igazoltatások alakalmával a rendőrök egy férfinál kábítószer gyanús anyagmaradványt találtak. Vele szemben kábítószer birtoklás vétség megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya. A fokozott ellenőrzésben résztvevő társszervek munkatársai különböző szabálytalanságokat tártak fel, melyek miatt eljárást kezdeményeztek.

 

Forrás: POLICE

2017-05-10

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite