2019. március 23., szombat - Beáta
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeFokozott rendőri ellenőrzés polgárőrök segítségével Nógrád megyében

Fokozott rendőri ellenőrzés polgárőrök segítségével Nógrád megyében


A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság és a Rétsági Rendőrkapitányság egyenruhásai a polgárőrökkel közösen végeztek fokozott ellenőrzést kapitányságuk illetékességi területén.

polgarorok_bt

Fotó: Police.hu


A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság, valamint a Rétsági Rendőrkapitányság az illetékességi területén található településeken 2014. augusztus 27-én fokozott ellenőrzést hajtott végre. Ennek célja a lakosság szubjektív biztonságérzetének növelése, az állampolgárok közérzetének, hangulatának javítása, a bűncselekmények elkövetésének megelőzése, illetve megszakítása, a körözött személyek felkutatása, elfogása, továbbá a személyi sérüléses közúti közlekedési balesetek megelőzése, a közlekedés biztonságát veszélyeztető szabálysértések elkövetőinek kiszűrése.


A fokozott ellenőrzés alkalmával a Bátonyterenyei Rendőrkapitányság egyenruhásai a Bátonyterenyei Polgárőrség Bűnmegelőzési és Önvédelmi Egyesület tagjaival, míg a Rétsági Rendőrkapitányság egyenruhásai a Diósjenői- és a Nagyoroszi Polgárőr Egyesület tagjaival láttak el közös szolgálatot. Ennek során felvették a kapcsolatot az önkormányzat képviselőivel, gépjármű ellenőrzéseket hajtottak végre, továbbá ellenőrizték a hétvégi házas, zárt kertes területeket, a vasútállomások és buszmegállók környékét; az ott tartózkodókat bűnmegelőzési tanácsokkal látták el.


A polgárőrök támogatásával, demonstratívan, nagyobb létszámmal, jóval hatékonyabban valósult meg az ellenőrzés.

 

Forrás: POLICE/NÓGRÁD24

Edvin Marton koncert

HIRDETÉS

2014-08-28

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite