2019. április 22., hétfő - Csilla
Keresés a tartalomban
ItthonForgalomkorlátozások lépnek életbe Budapest belvárosában

Forgalomkorlátozások lépnek életbe Budapest belvárosában


Több helyen forgalomkorlátozás lép ma életbe Budapest belvárosában egy rendezvény miatt, a lezárások a BKV több járatát is érintik.

forgalom

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) tájékoztatása szerint a Vodafone Kezdj El Valami Újat Hétvége című rendezvénye miatt vasárnap és hétfő éjféltől másnap reggel 4 óráig, valamint kedden 22 órától szerda reggel 5 óráig le lesz zárva a Bajcsy-Zsilinszky út az Andrássy úttól a Révay utcáig, a Szent István-bazilika két oldalán pedig vasárnap délelőtt 10 órától forgalomkorlátozás lesz érvényben a Bajcsy-Zsilinszky út és a Hercegprímás utca között.

Május elsején, kedden 11 és 20 óra között le lesz zárva egyebek mellett a Bajcsy-Zsilinszky út az Erzsébet tértől a Nyugati térig és az Alkotmány utca a Bajcsy-Zsilinszky úttól a Kossuth térig. A megnövekvő gyalogosforgalom miatt lezárhatják az Andrássy utat az Oktogontól a Bajcsy-Zsilinszky útig, a József Attila utcát a Széchenyi tértől a Bajcsy-Zsilinszky útig, valamint a Károly körutat az Astoriától az Erzsébet térig.

A lezárás miatt egyes éjszakai autóbuszok hétfő estétől szerda reggelig módosított útvonalon járnak. A nappali autóbuszok közlekedésében kedden 10 és 19 óra között kell változásokra számítani. A 16-os és a 105-ös buszok például módosított útvonalon járnak és több megállót kihagynak.

A 2-es villamosok kedden egész nap rövidített útvonalon, a Közvágóhíd és a Kossuth Lajos tér között járnak.

A 70-es és 78-as trolibuszok kedden a lezárások miatt rövidített és módosított útvonalon közlekednek. A 72-es trolibusz vonalán autóbuszok közlekednek, azok 10 és 19 óra között módosított útvonalon járnak, a Nyugati pályaudvar és Zugló vasútállomás között. A 73-as trolibuszok kedden ugyanebben az időben nem közlekednek.

A forgalmi változásokról a BKV honlapján tájékozódhatnak az utasok.

Forrás: MTI/ HÍR PORT24

 

2012-04-29

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite