2019. április 22., hétfő - Csilla
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeForgalomkorlátozások Nógrád megyében október 23-án

Forgalomkorlátozások Nógrád megyében október 23-án


Nógrád megyében ünnepi megemlékezések miatt az alábbi helyszíneken és időszakokban kell forgalomkorlátozásra számítani - közölte Nógrád24.hu-val a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.


Az ünnepi megemlékezések zavartalan lebonyolítása érdekében Nógrád megyében az alábbi helyszíneken lesznek útlezárások:


- Berkenye belterületén 2017. október 22-én 12 órától 13 óráig teljes szélességében lezárják a Kossuth út 28. és Kossuth út 32. szám közötti szakaszát.

berkenye_forgalomkorlatozas


- Salgótarjánban 2017. október 23-án 8 órától 13 óra 30 percig a Rákóczi utat zárják le teljes szélességében, a Papberek úti elágazótól a Pécskő út kereszteződéséig, de a Vásárcsarnok felől érkezők kanyarodhatnak a városközpont irányába, illetve a városközpontból a Dornyai Béla Múzeum mellett a Vásárcsarnok irányába is közlekedhetnek a járművek.

st_forgalomkorlatozas


- Balassagyarmaton 2017. október 23-án 16 órától 20 óráig a Bajcsy-Zsilinszky utat zárják le teljes szélességében az Ady Endre úti elágazótól a Rákóczi út kereszteződéséig, továbbá 18 óra és 18 óra 30 perc között időszakos teljes útlezárás lesz érvényben a Rákóczi út, Árpád utca és Bercsényi utca közötti szakaszán.

bgy_forgalomkorlatozas


A forgalmat a helyszíneken rendőrök és polgárőrök irányítják, a szükséges esetekben mellékutakra terelik.


A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy az említett időpontokban és helyeken a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek!


Forrás: POLICE

2017-10-19

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite