2019. június 17., hétfő - Laura
Keresés a tartalomban
ItthonForgalomkorlátozások várhatók ma tüntetés miatt

Forgalomkorlátozások várhatók ma Budapesten tüntetés miatt


Forgalomkorlátozásokra lehet számítani ma Budapesten, mert több helyszínen is vonulásos tüntetést tartanak - tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-t. Az esetleges lezárások mértékét a rendőrség a résztvevők számától teszi függővé, nagyobb létszám esetén a vonulás irányában korlátozhatják a közúti forgalmat, emiatt a felszíni közösségi közlekedésben is változások várhatóak.

útzár

A lezárásoktól függően változhat a 9-es és 15-ös autóbuszok, a 70-es és 78-as trolibuszok, valamint a 47-es és 49-es villamosok közlekedése.

Az első demonstrációra érkezők a város több külterületi pontjáról rendőri kísérettel 9.00 és 9.30-as indulással vonulnak a belsőbb területek felé. A XXIII. kerület Ócsai út felől, a XXII. kerület Nagytétényi út felől jövő demonstrálók várhatóan 13.00 óra körül a IX. kerület Mester utcában találkoznak, innen a Károly körútra vonulnak át, itt csatlakoznak a XVI. kerület Szabadföldi úton érkezőkhöz.

A rendőrség a menetek haladását a szélső sávok elzárásával, szakaszos forgalomkorlátozással biztosítja. 14 órától várhatóan 15 óráig a demonstráción részt vevők az Astoriánál, a Károly körúton gyülekeznek, majd a Károly körút - Deák Ferenc tér - Bajcsy-Zsilinszky út - Alkotmány utca útvonalon érkeznek a Kossuth Lajos térre. Az útvonal mentén a közutak forgalmában korlátozások lehetnek.

A másik rendezvény résztvevői 15 órától a Deák Ferenc téren gyülekeznek a Városháza melletti téren, majd körülbelül 16 órakor indul a vonulásos demonstráció a Deák Ferenc tér - Károly körút - Astoria - Múzeum körút - Kálvin tér - Kecskeméti utca - Egyetem tér - Királyi Pál utca - Vámház körút - Fővám tér - Szabadság tér - Szent Gellért tér - Műegyetem rakpart útvonalon. A demonstrálók a menet idején, több helyszínen, a Múzeum körúton a Nemzeti Múzeum előtt, az Egyetem téren és a Fővám tér várhatóan 10-15 percre megállnak.

Forrás:MTI/HÍR PORT24

 

 

2013-02-11

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite