2019. június 21., péntek - Alajos
Keresés a tartalomban
BulvárFőzős műsorokban akár egymilliót is kereshetnek a celebek

Főzős műsorokban akár egymilliót is kereshetnek a celebek


Főzős műsorokBorsos díjat kérnek a hírességek, hogy beengedjenek egy stábot az otthonukba, és még főzzenek is. 4-600 ezer forint jár a celebeknek az olyan főzős műsorokban, mint a Hal a tortán vagy a Vacsoracsata. Azok, akik le is tettek valamit az asztalra, színészek, zenészek, televíziós személyiségek, kialkudhatnak maguknak ennél százezrekkel többet is. De volt olyan Kossuth-díjas művész, aki az egymilliós gázsit is megkapta az öt estére. Pénzről sem a TV2-nél, sem az RTL Klubnál nem beszélnek szívesen, a szereplők is hallgatnak, köti őket a szerződésük.


Egy neve elhallgatását kérő informátorunk szerint a tarifa egyébként is egyénenként változik. Őt a Hal a tortántól és a Vacsoracsatától is megkeresték: az előbbi 600 ezer, a második 400 ezer forintos gázsiról indult. „Végül egyiket sem fogadtam el - meséli. - Nem mintha bármi problémám lenne a műsorokkal, egyszerűen az időm nem engedte. De azt első kézből tudom, hogy fel lehet tornázni az árat súlyos százezrekkel, és volt olyan Kossuth-díjas színművész, aki kerek perec egymilliót kért, és megkapta" - árulta el.


Megszólalt egy másik híresség is, aki úgy döntött, fakanalat ragad. Igaz, nem a pénzért tette, inkább a poén kedvéért. „Pár százezer volt a tarifa, megmondták, hogy mennyi az annyi, én meg nem alkudoztam. Lehet, hogy más megpróbálta feljebb tornászni az árat, nekem ez nem szokásom - magyarázta. - A vacsorára 30 ezer forintos keretet szántak a műsor készítői, ennyiből kellett kihozni az öt adagot. Aki ezen felül akart drága bort, whiskyt vagy egzotikus ételeket beszerezni, az csak a pénztárcája terhére tehette. A vásárlás végén egyszerűen előkapta a pénztárcáját a gyártásvezető, és kifizette a számlát.


- A műsorokban szereplők tiszteletdíja üzleti titok, ezért erről nem áll módunkban nyilatkozni - fogalmazott szűkszavúan Koltay Tamás, a TV2 PR-csoportjának vezetője. De Rényi Ádám, az RTL Klub kommunikációs igazgatója sem árult el összegeket.


- Semmilyen tájékoztatást nem adunk a nálunk megforduló hírességek tiszteletdíjáról. A sajtóban megjelent összegek túlzóak, de az igaz, hogy a vásárláshoz is kapnak pénzt a szereplők.

2010-03-28

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite