2019. március 24., - Emőke
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeGarázdaság Balassagyarmaton és Bátonyterenyén

Garázdaság Balassagyarmaton és Bátonyterenyén

 

Egy 42 éves férfit és egy nőt, valamint fiatalkorú lányát állították elő és hallgatták ki gyanúsítottként a rendőrök - közölte Nógrád24.hu-val a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

rendorsegot


A Balassagyarmati Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomozást folytat R. Viktor 42 éves lakcím nélküli személy ellen.


A rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsított 2016. február 18-án 10 óra 30 perc körüli időben Balassagyarmat belterületén az egyik hajléktalan szálló étkezőjében volt élettársával vitába keveredett. R. Viktor a hangos szóváltást követően az épületben egy széket felkapott és azt földhöz vágta, megrongálta. A 42 éves férfit a bejelentést követő rövid időn belül a rendőrök elfogták, a rendőrkapitányság épületébe előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.


A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya garázdaság vétségének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy Sz. G. Erika 35 éves bátonyterenyei lakos és fiatalkorú társa ellen.


A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a 35 éves nő és 16 éves lánya 2016. február 18-án 16 óra körüli időben az egyik bátonyterenyei iskolában - hangos szóváltást követően - bántalmaztak egy nőt. A felnőtt korú két alkalommal pofon ütötte, míg lánya egy alkalommal a lábán megrúgta a sértettet, aki ennek következtében könnyű sérülést szenvedett.


A bátonyterenyei rendőrök Sz.. G. Erikát és lányát a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.

 

Forrás: POLICE/NÓGRÁD24

 

2016-02-19

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite