2019. május 21., kedd - Konstantin
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeGarázdaság Salgótarjánban és Pásztón

Garázdaság Salgótarjánban és Pásztón

 

Az utcán szólalkozott össze édesanyja élettársával az a 36 éves salgótarjáni férfi, akit a rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki.

Rendőr autó002

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya garázdaság vétség megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást B. Tibor 36 éves salgótarjáni lakos ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsított 2014. május 8-án 17 óra 40 perc körüli időben Salgótarjánban , az utcán -minden előzmény nélkül- édesanyja élettársával veszekedetett, szidalmazta, majd megpróbálta téglával megdobni, azonban az nem találta el. A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit a rendőrök elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, ellene garázdaság bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

Kétszer is visszament a helyi presszóba az a 36 éves ecsegi férfi, aki az ott tartózkodó személyekbe belekötött és bántalmazta őket.

A Pásztói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya garázdaság vétség megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást O. Ferenc 36 éves ecsegi lakos ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsított 2014. május 8-án 17 óra 40 perc körüli időben Ecsegen, az egyik presszóban egy alkalommal megütötte az őt távozásra felszólító pultos hölgyet, majd a helyiségből távozott. Még ezen a napon 19 óra 30 perc körüli időben visszament a presszóba és egy ott tartózkodó személyt - minden előzetes szóváltás nélkül- torkon ragadta, majd egy alkalommal ököllel állon ütötte. A sértett férfi további bántalmazását a pultos, és a presszóban tartózkodó másik személy akadályozta meg úgy, hogy O. Ferencet a helyiségből kitessékelte. A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit a rendőrök a lakásán a bejelentést követően rövid időn belül elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, ellene garázdaság bűncselekmény megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.


Forrás: Police.hu/ Nógrád24

 

 

2014-05-10

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite