2019. július 17., szerda - Endre, Elek
Keresés a tartalomban
BulvárGáspár Laci szervezete tele volt droggal

Gáspár Laci szervezete tele volt droggal


A közepesnél nagyobb mennyiségben volt jelen az ex-megasztáros Gáspár Laci szervezetében a kati nevű kábítószer a drogteszt szerint - írja a Blikk. Ez a szakértő szerint azt jelenti, hogy a vérvételt megelőző 24 órán belül fogyasztott belőle nagyobb mennyiséget.

gaspar laci


A közepesnél nagyobb mennyiségben volt jelen Gáspár Laci szervezetében a kati nevű kábítószer - többek között ezt közölték az előadóművésszel a napokban a Gödöllői Rendőrkapitányságon, ahová újból beidézték.


A Blikk információi szerint a rendőrök ezúttal szembesítették az énekest néhány, a nyomozás során felszínre került információval. Elsősorban arra voltak kíváncsiak, hogy a szintetikus drogokat terjesztő csoport vezetőjét mikor és milyen telefonszámon kereste utoljára. Főként az érdekelte a nyomozókat, melyik telefonszám volt publikus a fogyasztók számára. Ezt ugyanis még nem találták meg a rendőrök. Ugyanezen a kihallgatáson ismertették az egykori megasztárossal drogtesztjének eredményét is, amely már korábban elkészült.


A kati, avagy Mephisto, ahogy a terjesztők hívják, a benne lévő mefedron nevű hatóanyag miatt az olcsó diszkódrogok közé sorolható. Grammja a vásárolt mennyiségtől függően 2-3 ezer forint körül mozog. A legfrissebb információk szerint azonban az énekes nem is csekély mennyiségben fogyasztott belőle.


Gáspár Laci a lap szerint megúszhatja eltereléssel, kábítószer-leszoktató programmal a dolgot. Az elterelésen való részvételről az igazolást el kell juttatnia a nyomozó hatóságnak, hogy elkerülje a vádemelést. Egyelőre még el sem kezdte, fel sem vette a kapcsolatot egyetlen ilyen programmal foglalkozó intézménnyel sem - írja a lap.

 

Forrás: Blikk/HÍR PORT24

 

2013-05-30

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite