2019. március 25., hétfő - Gábor
Keresés a tartalomban
BulvárGerkens és Friderikusz a magyar médiát az elmúlt 20 évben meghatározó 20 ember között

Gerkens és Friderikusz a magyar médiát az elmúlt 20 évben meghatározó 20 ember között


A 20 éves Kreatív magazin összeállította azoknak a személyeknek a toplistáját, akik a legmeghatározóbb szerepet töltötték be a magyarországi kommunikációs szakma elmúlt húsz évében. Az összesítésben szerepel Dirk Gerkens, az RTL Klub vezérigazgatója és a csatornára februárban visszatérő Friderikusz Sándor.

dirk

Dirk Gerkens az RTL Klub vezérigazgatója


A szakmai magazin három szempontot vett figyelembe, amikor a listát összeállította: más lenne-e az adott terület, ha a választott személy nem született volna meg? Saját területén kiemelkedett-e kortársai közül és a szakma elismeri-e? Kiemelkedő formális (pénz) és/vagy informális hatalom koncentrálódott-e a kezében? A 20 meghatározó személyiségről elsősorban a magazin jelenlegi munkatársai, illetve korábbi főszerkesztői döntöttek. A 20 személyiség listájára felkerült az RTL Klub vezérigazgatója, Dirk Gerkens és a piacvezető csatornára február végén visszatérő Friderikusz Sándor.

 

fridi

Friderikusz Sándor

Dirk Gerkens esetében a magazin azt emelte ki erősségként, hogy képes volt megújítani egy hirdetési rendszert és kialakítani egy sokcsatornás tévétársaság működési modelljét. Friderikusz Sándor - a magazin értékelése szerint - erőssége abban rejlik, hogy sikerre vitt egymástól gyökeresen eltérő tartalmakat, miközben mindig megőrizte egyéniségét.

 

Forrás: RTL Klub/HÍR PORT24

 

2012-03-25

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite