2019. május 23., csütörtök - Dezső
Keresés a tartalomban
BulvárGesztesi nem fog örülni: Havas kíméletlenül kitálalt a színészről!

Gesztesi nem fog örülni: Havas kíméletlenül kitálalt a színészről!


Havas HenrikHavas Henrikről köztudott, hogy nem szokása véka alá rejteni véleményét, s most sem tette azt: ezúttal Gesztesi Károlyról rántotta le a vizes lepedőt blogjában.


A Tanár úr internetes naplójában arról számolt be, hogy egy alkalommal megkereste őt egy vidéki szállodáknak programokat szervező illető: első alkalommal egy órát kellett beszélgetnie vele, és cserébe a hosszú hétvégét feleségével ingyen tölthették a hotelben. Tavaly Kalocsára hívták meg őket egy ugyanilyen eseményre. Erről a helyről állítja Gesztesi Károly, hogy a szervező lelépett, ezért neki százezreket kellett otthagynia. Havas azonban, aki két héttel a színész után érkezett, egész mást hallott a szálloda tuljadonosától.


Mint naplójában megírta: Gesztesi megérkezett a Liptai Claudia előtti nejével, és annak élettársával, majd "iszonyatos ivászatba" kezdtek. Havas szerint a színész annyira részeg volt, hogy beszélgetni sem igen tudott. Vannak szemtanúk, akik szerint leesett a székről. A Tanár úr megjegyezte: ez igaz lehet, mivel a programszervező azzal kezdte a beszélgetésüket, nem kell megijedni, mert Havas nem fog leesni a székről, és beszélgetés is lesz.


Gesztesi KárolyHavas Henrik azt írja: a szálloda tulajdonosa szerint a hétvége után Gesztesi Károly fizetés nélkül akart távozni, de figyelmeztették, hogy az alkoholfogyasztás számláját fizesse ki. Több mint százezer forintra rúgott az összeg, a hotel csak a szállást és az étkezést biztosította nekik, csakúgy, mint az ő számára - írta Havas.

A kalocsai szálloda vezetője megerősítette a Tanár úr történetét, és azt is hozzátette, eredetileg egy szobát biztosítottak volna a színésznek és kísérőjének, de többen érkeztek.

Ezzel még nem lett volna gond, de az italfogyasztás kifizetéséért még úgy is kénytelen voltak harcolni Gesztesivel, hogy ötven százalékos kedvezményt számoltak számukra. Az összeg így is meghaladta a 100 ezer forintot - mondta el a Napi Ásznak a szálloda vezetője.

A lap megkeresésére Gesztesi Károly elfoglaltságára hivatkozva nem kívánt válaszolni.


Forrás: havasvideoblog.hu/Napi Ász/HÍR PORT24

 

2010-07-05

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite