2019. április 24., szerda - György
Keresés a tartalomban
BulvárGeszti Péter "lépett le" Oláh Gergő nyereményautójával

Geszti Péter "lépett le" Oláh Gergő nyereményautójával

Oláh Gergő, az X-Faktor 2012-es győztese kedden délelőtt ünnepélyes keretek között átvette nyereményeit. A győztes jutalma egy dominikai álomutazás, egy éven keresztül havi egymillió forint készpénz, valamint egy Nissan Juke személygépkocsi.

olahgergoauto

Gergővel nagyot fordult a világ mióta megnyerte az RTL Klub tehetségkutató műsorát: napjai fellépésekről, közönségtalálkozókról szólnak. Jelölték Az év felfedezettje-díjra, s már egy albummal is eldicsekedhet. A győztesnek járó díjak közül a havi egymillió forintos pénzösszeget már elkezdték számára folyósítani, az ünnepségen ehhez gratulált Fodor Béla, az FHB Bank prémium ügyfélkapcsolati igazgatója.

Fáradalmait egy dominikai álomutazáson pihenheti ki, a tíznapos luxusutat Molnár Anitától, az IBUSZ key account menedzserétől vehette át.

Gergő egész családja kényelmesen elfér abban a Juke-ban, melyet a Nissan felajánlásával nyert. Azonban az átadáskor akadt egy kis bökkenő: kiderült, Gergőnek még nincs jogosítványa, így hiába vehette át az autót és annak papírjait Palkovics Pétertől, a Nissan Magyarország pr és marketing vezetőjétől, azzal a szalonból ki nem hajthatott. Mentora, Geszti Péter - mintegy ismét szárnyai alá véve Gergőt - felajánlotta, szívesen lesz a sofőrje. Ezzel a volán mögé pattant és elhagyták a szalont, miközben a cd-lejátszóban Gergő dala, a Rajzolom az álmot szólt. Az X-Faktor mentorcsapatának régi-új tagja elmondta, mindhárom "fiának" drukkolt a verseny alatt, és iszonyúan örült, hogy Gergőnek végül sikerült győznie, nagyon megérdemelte.

Az autót végül aztán Gergő édesapja vezette hazáig, a győztes pedig elárulta: következő, szombati fellépésére már a Nissan Juke-kal érkezik majd. A jogosítvány megszerzése folyamatban van, így - ha minden jól megy - nemsokára már a kétgyermekes családapa vezetheti az új autót.

Az eseményen Schiwert-Takács László, az X-Faktor kreatív főszerkesztője úgy fogalmazott, az X-Faktor szinte olyan, mint egy család, ezért az ünnepélyes díjátadás az ő örömük is, nagyon büszkék Gergőre. Wisinger János, az IKO Műsorgyártó Kft produkciós igazgatója pedig azt emelte ki: az X-Faktor a csodálatos pillanatokról szól, ezt az élményt köszönte meg a győztesnek.

 

Forrás:RTL Klub/HÍR PORT24
fotókredit: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

 

 

 

2013-05-08

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite