2019. június 16., - Jusztin
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeGyakorlati képzőhelyekkel szerződött az Óbudai Egyetem, Salgótarjánban

Gyakorlati képzőhelyekkel szerződött az Óbudai Egyetem, Salgótarjánban


Az érdeklődő középiskolai diákok számára mutatta be tegnap Salgótarjánban, a városban szeptemberben induló Műszaki mérnökasszisztens felsőfokú szakképzését az Óbudai Egyetem vezetése. A napot Dr. Gáti József, az egyetem általános rektor-helyettese értékelte.

egyetem

képünk illusztráció

A programot értékelve azt kell mondanom, hogy a leendő hallgatók részéről nagy érdeklődést tapasztaltunk. A teremben több mint 65 leendő potenciális hallgató vett részt a programon. Az a lehetőség is rendelkezésre állt, hogy a hivatalos bemutatót követően közvetlen konzultáció keretében ismerkedjenek meg a képzés programjával az érdeklődők. De nem csak a programmal, hanem azzal is, hogy milyen az Óbudai Egyetemen a hallgatói élet. Kuti János, a Hallgatói Szolgáltatói Irodaigazgató volt, aki ebben tudott az érdeklődőknek válaszokat adni. Nem tudom ez jelent-e mérőszámot, de azt mondhatom, hogy 1 óra 25 percen keresztül zajlott ez a pezsgő, folyamatos kérdéseket feltevő és arra válaszokat adó program.

A nap végén az Óbuda Egyetem 12 térségi vállalkozóval írt alá szerződést. Ezen vállalkozások - köztük többek között a Trigon Elektronika Kft., a Wamsler SE Háztartástechnikai Európai Rt. vagy a Mitsuba Hungary Kft. - lesznek azok, ahol az összesen 4 féléves képzés részeként 1 félév gyakorlatot töltenek majd a Salgótarjánban tanuló műszaki mérnökasszisztensek.

Forrás: radiofocus.hu

 

 

2017-02-03

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite