2020. augusztus 9., - Emőd
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeGyerekek zsarolták és bántalmazták iskolatársaikat Nógrád megyében

Gyerekek zsarolták és bántalmazták iskolatársaikat Nógrád megyében


Egy fiatalkorú és egy gyermekkorú fiú bántalmazott és fenyegetett meg gyerekeket - tájékoztatta a Nógrád megyei Rendőrkapitányság szóvivője a Nógrád24.hu-t.

eroszakegy

Képünk illusztráció!


A Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást folytat egy 14 éves karancskeszi fiú ellen 1 rendbeli zsarolás bűntett kísérlet, 1 rendbeli garázdaság és könnyű testi sértés vétség és 3 rendbeli rablás bűntett kísérlet elkövetésének, továbbá 13 éves gyermekkorú társa ellen 3 rendbeli rablás bűntett kísérlet elkövetésének meglapozott gyanúja miatt.


A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a 14 éves fiú és a gyermekkorú társa 2015. január 16-án a délelőtti órákban a karancslapujtői általános iskolában egy alsó évfolyamos diákot előzetes szóváltást követően karon ragadtak, majd a szorításból szabaduló sértettet a gyermekkorú megütötte. Ezt követően a gyanúsítottak az iskola udvarán még további három diákot bántalmaztak, illetve veréssel fenyegettek meg annak érdekében, hogy részükre pénzt adjanak át. A gyermekkorú sértettek a gyanúsítottak részére nem tudtak pénzt átadni. A Salgótarjáni Rendőrkapitányság beosztottjai a bejelentést követően az iskolában a 14 éves fiút és a 13 éves fiút elfogták, akiket a rendőrkapitányságon a nyomozók kihallgattak. A rendőrök a fiatalkorú gyanúsítottat őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatását, melyet az illetékes bíróság elrendelt.

 

Forrás: POLICE/NÓGRÁD24

 

2015-01-22

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite