2019. május 21., kedd - Konstantin
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeGyereket gázoltak Salgótarjánban

Gyereket gázoltak Salgótarjánban


A megye területén az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel járó és három anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

rendbt

Egy férfi 2017. november 24-én 11 órakor haladt az általa vezetett tehergépkocsival Litkén, a Dózsa úton Szécsény irányába, amikor a jobbra ívelő útkanyarulatban fékezett, majd áttért a bal forgalmi sávba, ahol összeütközött egy tehergépkocsival. A baleset következtében személyi sérülés nem történt.

Salgótarjánban, a Losonci úton közlekedett 14 óra 15 perc körül egy férfi személygépkocsijával, amikor egy elinduló busz mögül lelépő és az úton átszaladó fiút járművével elütött. A baleset következtében a gyermek könnyebben sérült.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt napon még további két anyagi káros baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

A rendőrség kéri az úton lévőket, hogy a megváltozott időjárási viszonyoknak megfelelően, fokozott figyelemmel és körültekintően közlekedjenek!


Kérjük a gépjárművezetőket, hogy lakott területen kívül és belül egyaránt vigyázzanak a gyalogosokra, kiemelten a kijelölt gyalogos-átkelőhelyek, iskolák, buszmegállók környékén!

Gyalogosok és kerékpárosok mellett elhaladva kellő oldaltávolság tartása szükséges!

Gyalogosként és kerékpárosként is elengedhetetlen a közlekedési szabályok betartása. A közlekedés legvédtelenebb résztvevőinek biztonsága érdekében rendkívül fontos a láthatóság biztosítása.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság balesetmentes közlekedést kíván!Forrás: Police.hu


2017-11-25

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite