2019. április 22., hétfő - Csilla
Keresés a tartalomban
BulvárGyereket szült a férfi!

Gyereket szült a férfi

Thomas Beatie 37 éves, férfi - most már. Beatie 17 éve döntött úgy, hogy férfiként folytatja életét, ekkor kezdett tesztoszteront szedni, melleit leoperáltatta. Ő az első férfi aki gyereket hozott a világra.

terhes férfi

9 éve hivatalosan is férfi, de belső nemi szerveit meghagyatta, ezért volt képes a szülésre. Mivel nejének nem lehetett gyereke, vett spermából otthon elvégezték a mesterséges megtermékenyítését.
3 év alatt 3 babának adott életet. Kislánya, Susan 3 éves, fia, Austin 2 éves, a kis Jansen még csak nem rég született. Harmadik szülése után bomba formába hozta magát.

A nagy sietségnek egyetlen oka, hogy minél hamarabb folytatni akarta a férfiasodási folyamatot. Egy évben a 12 helyett csak nyolc havi ciklusa van, és ebből is csak hatszor képes megtermékenyülni.
A pár szeretett volna még egy negyedik babát, de ebből egyelőre nem lehet semmi. Nejével eladósodtak, ami nem furcsa, ha havi 1 millió forintnyi törlesztést kell fizetniük bevételük pedig szinte semmi nincs.

terhes férfi


- Hihetetlenül sokba kerülnek a gyerekek, tönkrement a vállalkozásunk, de nem adjuk fel - panaszolta az ABC adásában Beatie, ami azért furcsa, mert interjúiért sok pénzt kapott a tévéktől. - Munkát keresek, hogy legyen pénzem beindítani új vállalkozásomat, egyelőre azonban könyöradományokból élünk. Életvitelünk miatt a családunk elfordult tőlünk, sokan máig ujjal mutogatnak ránk, csak néhány barát segít rajtunk. De semmi nem számít, hiszen imádjuk egymást és a gyerekeket. Biztos vagyok benne, hogy minden jóra fordul.


Forrás: Blikk/ HÍR PORT 24

 

2011-08-02

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite