2019. június 19., szerda - Gyárfás
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeGyilkosság: Egy középkorú férfitől vettek DNS mintát a rendőrök

Gyilkosság: Egy középkorú férfitől vettek DNS mintát a rendőrök


Nagy erőkkel nyomoz a rendőrség a múlt héten meggyilkolt 18 éves bátonyterenyei lány ügyében. A rendőrök kihallgattak egy férfit, majd DNS-mintát is vettek tőle, ám szabadon távozhatott. Katit hétfőn boncolták fel - írta meg a Bors.

ivadigyilkossag

Fotó: Agriatv


Még senkit sem vettek őrizetbe a múlt pénteken holtan talált diáklány ügyében. Egyelőre Kati ismerőseire fókuszál a nyomozás - tudta meg a Bors.


A lány nevelőapja korábban azt mondta, hogy Kati nem ismerkedett idegenekkel, elképzelhetetlen, hogy önszántából elment volna egy ismeretlen személlyel. Ezt a logikát követhetik a rendőrök is, hiszen most Kati lakóhelye környékén, Bátonyterenyén folytatnak nagy erőkkel adatgyűjtést. Kikérdezték a lány hozzátartozóit, majd környékbelieket is tanúként hallgattak meg.


A Bors információi szerint a rendőrök bevittek egy kö¬zép¬korú férfit, akitől DNS-mintát rögzítettek, és a kocsiját is megvizsgálták. Ismerősei között elterjedt a hír, hogy a férfit őrizetbe vették, ám néhány órával később az illető szabadon távozhatott.


- Sem őrizetbe vétel, sem gyanúsítás nem történt az ügyben, továbbra is folyik a nyomozás - mondta a Borsnak Soltész Bálint, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, aki a nyomozás érdekeire hivatkozva több információval nem szolgálhatott.


Az áldozat édesanyja, Zsuzsanna a Borsnak el¬mondta: olyan szegénységben élnek, hogy még Kati temetésére sem igen futja a pénzükből. Az asszony hálás az önkormányzatnak, Zsuzsanna szerint a polgármesteri hivatal magára vállalta a gyászszertartás költségeit.


- Még most is képtelen vagyok elhinni, hogy Kati nincs többé. Már csak azt szeretném, hogy a rendőrség talál¬ja meg a gyilkosát - mondta a meggyilkolt lány édesanyja.

 

Forrás: Bors/NÓGRÁD24

 

 

2015-03-10

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite