2019. május 25., szombat - Orbán
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeGyilkossággal fenyegetőzött a Nógrád megyei férfi - VIDEÓ

Terrorcselekménnyel fenyegetőzött


A Nógrád megyei rendőrök a Terrorelhárítási Központ műveleti egységének segítségével fogtak el egy férfit, akit őrizetbe vettek.

rendbt

A cikkhez kapcsolódó videó:


A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya terrorcselekmény elkövetésével fenyegetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást B. Tibor 25 éves rimóci lakos ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsított 2014. április 24-én levélben személy elleni erőszakos, fegyverrel kapcsolatos bűncselekménnyel próbálta meg arra kényszeríteni a Salgótarjáni Nyomozó Ügyészséget, hogy követelésének eleget tegyen. B. Tibor levelében a Salgótarjáni Nyomozó Ügyészséggel közölte, hogy amennyiben a követelésének nem tesznek eleget, akkor egy sörétes puskával végez az őt feljelentő személlyel, annak családtagjaival, a tanúkkal, majd három kiskorú gyerekével és saját magával.

Az elkövető elfogásához a Nógrád Megyei Rendőr- főkapitányság Bűnügyi Osztály állományát segítette a Terrorelhárítási Központ műveleti egysége, és a Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály.

A gyanúsítottat a TEK munkatársai 2014. május 7-én Szécsény belvárosában elfogták és a Rendőr-főkapitányságra előállították.

A Rendőr-főkapitányság nyomozói B. Tibort terrorcselekmény bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A hatóság a gyanúsítottat őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását.


Forrás: Police.hu/ Nógrád24

 

 

2014-05-10

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite