2019. június 21., péntek - Alajos
Keresés a tartalomban
Nógrád MegyeGyilkosság gyanúja miatt keresi a Nógrád megyei rendőrség

Továbbra is keressük a grafikán látható személyt!

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

 

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett gyanúja miatt folytat büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen. 2013. április 22-én Balassagyarmaton a Patvarci út és a Veres Pálné út melletti erdős területen, az ún. Springa-dombon az arra sétálók a képen látható műanyag szatyorba, illetve egy ruhaneműbe csomagolva halott újszülöttet találtak. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a fiúgyermek a megtalálásának idejéhez viszonyítva 24-48 órán belül született.

A bűncselekménnyel összefüggésbe hozható személyről grafika készült.

nogradikorozesA személy egy 30 év körüli, körülbelül 170 cm magas, molett testalkatú nő. Haja szőkés, vállig érő.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a bűncselekmény elkövetésével, az anya kilétével, a szülés körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, illetve a képen látható személyt felismeri, tegye meg bejelentését a rendőrség ingyenesen hívható 112, 107 központi telefonszámai egyikén, vagy a nap 24 órájában szintén elérhető 06-80-810-107-es telefonszámon.

A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 300 ezer forint díjat ajánlott fel a nyomravezetőnek. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövetők azonosíthatók, bűnösségükre a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A Rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett.

 

Forrás:Police.hu/HÍR PORT24

 

 

2013-08-09

Nógrád 24 hírportál
A Nógrád24.hu kiadója a MEDIA TODAY KFT. © Minden jog fenntartva. |
Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Etikai kódex | Hírarchívum | RSS | Oldaltérkép
Weboldal készítés: DreamSite